Matchdag - Linköping på hemmaplan!
Publicerad: 2019-11-21
Inför match
Ikväll har det blivit dags för veckans enda match då vi gästas av Linköping.

Ny vecka och ikväll har det blivit dags för veckans enda match då Linköping kommer på besök. Örebro Hockey har en fin form och toppar tabellen efter 18 spelade omgångar. Kvällens motståndare Linköping kommer till kvällens match med fyra raka segrar i bagaget. En spännande match väntar med andra ord i Behrn Arena under torsdagskvällen.

Tränarteamet har samtliga spelare tillgängliga för spel till kvällens match. Rasmus Rissanen saknades i senaste matchen mot Malmö med förväntas spela ikväll. Hur tränarteamet väljer att formera laget till kvällens match vet vi som vanligt två timmar innan nedsläpp.

Sportbladet gästar.
Ikväll gästas vi av Sportbladets Tomas Ros och Hans Abrahamsson. Kl 18:00 startar livesändningen av deras podcast i Fanscorner. Se till att vara på plats och ställ dina frågor.

En julklapp som gör skillnad.
Köp din nalle till Teddy Bear Toss den 17 december. Teddy Bear Toss är ett välgörenhetsevent där allt överskott skänks till stiftelsen Nyckelfonden vid Universitetssjukhuset i Örebro. I samband med kvällens match kan du köpa din nalle på plats i arenan. Klicka här för att läsa mer.

Matchens profil: Linus Öberg.
15 minuter efter slutsignalen i kvällens match mot Linköping har du möjligheten att träffa Linus Öberg i souvenirbutiken. Ta chansen att få din autograf eller bara kom förbi och prata med Linus. Souvenirbutiken hittar du på kortsidan bakom hemmastå.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson