Örebro Hockey arrangerar Teddy Bear Toss
Publicerad: 2019-10-30
Nyhet
Under den sista hemmamatchen innan jul arrangerar vi Teddy Bear Toss i Behrn Arena. Ett välgörenhetsevent där allt överskott skänks till stiftelsen Nyckelfonden vid Universitetssjukhuset i Örebro.

En julklapp som gör skillnad!
Teddy Bear Toss är ett speciellt välgörenhetsevent som tar plats under Örebro Hockeys hemmamatch mot Leksand den 17 december. Initiativet kommer från från Christopher Mastomäkis sambo, Victoria Karlsson. Alla nallar som kastas in på isen kommer att skänkas till barnavdelningen vid Örebro Universitetssjukhus. Överskottet från försäljningen av nallarna kommer att skänkas till Nyckelfonden. Nyckelfonden är en stiftelsen för Medicinsk Forskning vid Universitetssjukhuset i Örebro. Vi hoppas att just du vill vara med och bidra till en julklapp som gör skillnad.

Vill du vara med och stötta?
Försäljningen av nallarna startar redan på torsdag och priset är 89 kr/st. Från och med torsdagens hemmamatchen mot Färjestad kommer du att kunna köpa kuponger, som gör att du sedan kan hämta ut din nalle till Teddy Bear Toss den 17 december. Försäljare av nallarna kommer att finnas på plats vid entré 2.

Vill du eller ditt företag köpa fler nallar? Vänligen maila [email protected] så hjälper vi dig med ditt önskemål.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson