Fin kväll i Behrn Arena
Nyhet2022-12-07
Tillsammans med vår huvudpartner Herok arrangerade vi ikväll julbord för organisationerna Örebro Stadsmission samt Verdandi i Behrn Arena.

Det blev en väldigt fin onsdagskväll i Behrn Arena. Julen närmar sig och ikväll hade Örebro Stadsmission samt Verdandi bjudit in till julbord i Behrn Arena. Kvällen genomfördes tillsammans med vår huvudpartner Herok, där vårt gemensamma mål är att vara med och bidra till ett varmare Örebro.

– Örebro Hockey vill vara med och bidra till ett varmare Örebro där alla ska känna tillhörighet och gemenskap i Behrn Arena. I vårt samarbete med Örebro Stadsmission och Verdandi känner vi att vi träffade mitt i prick då det utmynnade i ett julbord för ca. 70 medlemmar. Vi känner en stor stolthet och trygghet att tillsammans med Herok fortsätta genomföra samhällsstärkande aktiviteter kontinuerligt i Örebro, säger Jonas Almqvist, Kommersiell chef på Örebro Hockey.

Tillsammans med Örebro Stadsmission pågår just nu julkampanjen, Varje familj räknas. Klicka här för att läsa mer om den och hur du kan vara med och bidra.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson