Örebro Hockeys Podcast: Jens Gustafsson
2016-02-29

Han har varit utsänd på två FN-uppdrag och har formats inom det militära, varit med och fostrat superstjärnan Erik Karlsson och styr nu bygget av framtidens A-lagsspelare i Örebro. Möt Jens Gustafsson.

Först och främst vill vi tacka alla er som lyssnade på premiäravsnittet med Emil Kåberg. Avsnitt 1 närmar sig 1 000 lyssningar – från ett 15-tal länder världen över. Superkul tycker vi!

I det här avsnittet får ni möta Jens Gustafsson, som ansvarar för juniorlagen och hockeygymnasiet i Örebro. Lägg en femkrona i nacken och Jens pratar garanterat tiden ut. Nu berättar han bland annat om sina två FN-uppdrag i Kosovo och Bosnien och känslorna och lärdomarna efteråt. Hur han påverkades och formades som människa i en sådan extrem miljö. Vidare berättar han om stjärnorna som växt ut från de dubbla J20-gulden med Frölunda, delaktigheten i NHL-stjärnan Erik Karlssons karriär och fördelar/nackdelar med sociala medier i juniorlagen. Plus otroligt mycket mer.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Den kommer till en början att dyka upp med ojämna mellanrum så håll utkik. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Podcasten spelades in innan att Örebro Hockey J18 säkrade slutspelsplatsen.

Pst! Podcasten ligger i samma RSS-feed som våra Sommarprat-avsnitt.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida. Just nu är legendaren Lars ”Mozart” Andersson storfavorit tillsammans med spelarna Henrik Löwdahl och Marcus Weinstock.

Kommunikationschef Johan Arvidsson