Eriksson och Adolfsson tillbaka i Örebro Hockey
2016-09-26

Örebro Hockey tar tillbaka två spelare. Anders Eriksson återvänder på ett korttidskontrakt medan Johan Adolfsson ansluter från allsvenska samarbetsklubben Vita Hästen. 

Nu är det klart att den 30-årige forwarden Johan Adolfsson (30 år i dag och grattis!) återvänder på obestämd tid till Örebro Hockeys SHL-trupp. Förhoppningen är att Örebrosonen ska vara klar för spel redan till torsdagens möte med Brynäs i Behrn Arena.

Samtidigt går backen Gustav Backström och forwarden Gustaf Franzén motsatt riktning och den unga duon förstärker Vita Hästen.

På måndagen blev det även klart att Anders Eriksson, 31, återvänder på ett korttidskontrakt över sju veckor. Kontraktet börjar gälla omgående.

Den hårt jobbande centern har fyra säsonger och 200 matcher bakom sig med Örebro Hockey. Han lämnade klubben i våras och erbjöds ett tryout-kontrakt med SHL-rivalen Färjestad. Ett avtal som aldrig övergick till ett permanent erbjudande utan bröts kort inpå SHL-premiären. Sedan en tid tillbaka har Eriksson tränat med Örebros juniorer.

I Örebro Hockey ersätter Eriksson skadad spelare. 

Kommunikationschef Johan Arvidsson