Uppdatering kring skadeläget - Palushaj & Mastomäki tillbaka
Publicerad: 2018-10-23
Nyhet
Örebro Hockey går nu in i en ny vecka och för första gången på länge har Niklas Sundblad nästintill full trupp att tillgå.

Under tisdagen tränade Aaron Palushaj för fullt med övriga laget. Efter smällen mot Rögle på bortaplan har Aaron följ rehabliteringsplanen och om det inte inträffar några bakslag är han tillgänglig för spela under veckan.

Detsamma gäller Örebro Hockeys center Christopher Mastomäki som har varit otillgänglig för spel sedan premiären mot Mora. Mastomäki tränar nu för fullt med övriga laget och går allt som det ska är också han tillgänglig för spel under veckan.

Detta innebär att Anton Johansson är enda spelaren som finns på skadelistan. Skadan utvärderas dagligen och det är i nuläget oklart när Anton är tillbaka i spel.

Veckans hemmamatcher
Torsdag kl 19.00, Örebro Hockey-Timrå.
Lördag kl 15.15, Örebro Hockey-Skellefteå.

Dubbla hemmamatcher väntar under veckan då vi tar emot Timrå och Skellefteå. Till dessa två matcher har vi tagit fram ett kanonerbjudande på biljetter. Läs mer och köp Oktoberdubbeln här!

Nu har vi tagit fram ett härligt brunchpaket till lördagens match mot Skellefteå. Klicka här för att läsa mer och köp brunchpaketet.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson