• Huvudsponsorer

Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Frölunda
FHC

Amerikanerna gör upp när Örebro ställs mot Frölunda

6 december 2018 12:00
#ÖREFHC

Senast de både lagen möttes vann Frölunda med uddamålet. Nu slår Behrn Arena upp portarna där två lag är på jakt efter ett trendbrott. Vem kniper torsdagens viktiga poäng och vem vinner matchen i matchen - Nick Ebert eller Ryan Lasch?


Noterbart Örebro

– Örebro har förlorat de fyra senaste matcherna.

#74 Nick Ebert har gjort fyra assist på de fyra senaste matcherna. Backen ligger på en andraplats i Örebros interna poängliga med 14 inspelade poäng och snittar mest istid i Närkeläget - 21 minuter och 47 sekunder.

– Örebro ligger på en trettondeplats i tabellen och har tre poäng upp till säker mark. För att inte falla allt för långt efter är tre poäng otroligt viktiga för hemmalaget ikväll.

– På tisdagen gick Örebro ut med att klubben bryter med tränarna Niklas Sundblad och Petri Liimatainen. Niklas Eriksson tar över och vid sin sida får han Henrik Löwdahl och Jörgen Jönsson.

Noterbart Frölunda

– Frölunda har förlorat de två senaste bortamatcherna, i lördags fick göteborgarna åka hem poänglösa efter att Mora nollat gästerna. Noterbart är även att Frölunda endast gjort tre mål på de fyra senaste matcherna.

– Även i toppen av tabellen, där Frölunda huserar, är poängen viktiga. Göteborgarna är på en fjärdeplats och har endast fyra poäng upp till förstaplatsen. Samtidigt är det bara fem poäng ned till plats tio.

#81 Ryan Lasch är forsatt i topp av poängligan med sina 22 inspelade poäng. Amerikanen leder både den interna och SHL:s poängliga, i den senare är han dock tätt följd av Djurgårdens Jakob Lilja som har lika många poäng.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #ÖREFHC och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.