• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Idag 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Tisdag Tis 26 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Örebro
ÖRE

Djurgården vill trycka till Örebro igen

23 november 2018 15:00
#DIFÖRE

Senast lagen möttes så pulveriserade Djurgården Örebro i Behrn Arena. Nu ställs lagen mot varandra igen. Djurgården vill göra om bedriften, men Örebro kommer rejält revanschsuget och söker upprättelse.


Noterbart Djurgården

– Efter en stark höst så har Djurgården nu fått in en del grus i maskineriet. På de senaste fem matcherna har fyra matcher slutat med förlust. Senast blev det en poäng efter att man förlorat med 4-3 efter förlängning mot Växjö.

– Senast lagen möttes vann Djurgården med hela 8-2 på bortaplan. Den största bortavinsten denna säsong. Då bjöd Djurgården på ett imponerande anfallsspel, och frågan är om man kan hitta tillbaka till det på Hovet under löragen?

– En spelare att hålla ett extra öga på är Dick Axelsson. Axelsson har haft en skadebenägen höst men var senast tillbaka i laget igen, och med en match i kroppen kanske Axelsson kan återigen skapa magi med klubba och puck inför hemmapubliken.

Noterbart Örebro

– Örebro är inne i en tuff trend för tillfället. Trots flertalet bra matcher så har det ofta slutat med uddamålsförluster. Senast sved det än mer när 2-3 förlusten mot Luleå fullbordades efter Luleås segermål med endast tio sekunder kvar att spela.

– Men det finns ljusglimtar hos Örebro. Powerplay ser stekhett ut och duon Aaron palushaj och Nick Ebert har hittat ett fint samspel mellan varandra där man kommer till mängder med farliga avslut.

– Örebro är ett avseriens svagare bortalag. Laget har endast tagit en seger efter full tid på bortais efter nio spelade bortamatcher.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #DIFÖRE och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.