• Huvudsponsorer

Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Hemma
Linköping
LHC
Borta
Örebro
ÖRE

Linköping går för andra raka - ställs mot Palushaj

16 november 2018 14:35
#LHCÖRE

I sitt förra möte klev Aaron Palushaj fram och chockvände för Örebro. Nu ska Närkelaget försöka att rubba en negativ svit, samtidigt som Linköping kommer stärkta till hemmaborgen från segern senast.


Noterbart Linköping

– Efter sex raka förluster kom slutligen det efterlängtade trendbrottet. Linköping satte punkt för den jobbiga förlustraden i torsdagens rivalmöte med HV71, en match som östgötarna vann med 3-1.

– En av segerorganisatörerna var Adam Ginning. Den unge backen svarade för assist till både Filip Karlssons 2-1-mål och Jimmy Anderssons avslutande 3-1.

– Hemma i Saab Arena har Linköping gått som tåget genom den här säsongen. Bortsett den senaste tidens två nederlag mot Djurgården (3-4 STR) och Växjö (1-3) har Linköping varit obesegrade. Med åtta vinster på tio försök är man SHL:s bästa hemmalag.

Noterbart Örebro

Tylor Spink är i fin form. Den kandensiske forwarden gjorde det enda målet när Örebro igår föll med 1-4 hemma mot Rögle. Det var Spinks tredje fullträff på de sex senaste matcherna, en tidsperiod där han dessutom har en assist.

– I motsats till Spink går Örebro i övrigt tungt. De båda streckmatcherna efter uppehållet har slutat med två tunga förluster - 1-2 efter förlängning mot Mora och senast alltså 1-4 mot Rögle.

– Blickar Örebro tillbaka en bit in på hösten finner laget ett positivare minne. Hemmamötet med Linköping i slutet på september slutade nämlingen med seger. Aaron Palushaj var där stor hjälte när Örebro under matchens två sista minuter hämtade upp 0-2 till 2-2, innan Palushaj själv satte avgörandet i förlängningen.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #LHCÖRE och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.