• Huvudsponsorer

Söndag Sön 17 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Örebro
ÖRE

Uddamålsförlust mot Frölunda

30 oktober 2018 21:40
Efter match

Örebro Hockey fick under tisdagskvällen se sig besegrade av Frölunda.


Örebro Hockey fick under tisdagskvällen se sig besegrade av Frölunda. Göteborgarna drog det längsta strået och vann tillslut matchen med 2-1.

Matchen var annars en tillknäppt historia. I den första perioden skapade Örebro flertalet farliga målchanser, men lyckades inte få håll på Frölundamålvakten. I slutet av perioden fick Frölunda chansen i powerplay. Det numerära överläget tog man också tillvara på och med 25 sekunder kvar av perioden satte Simon Hjalmarsson 1-0 till hemmalaget.

Den andra perioden var en händelsefattig period. Örebro lyckades dock sticka upp och med 4:30 kvar av den andra perioden kunde Kristian Näkyvä dundra in kvitteringen till 1-1.

I inledningen av den tredje perioden lyckades Örebro klara 4 minuter i spel en man mindre. Laget fick också chansen i powerplay, men där fick man inte alls spelet att stämma. Istället var det Frölunda som med 6:04 kvar av matchen kunde sätta matchavgörande 2-1. Örebro jagade sedan en kvittering och tog också ut målvkaten i slutet, men man var aldrig riktigt nära att få in en kvittering.

Örebro har dock snabb chans att studsa tillbaka på vinnarspåret. Redan på torsdag tar Örebro emot HV71 hemma i Behrn Arena.
Klicka här för att säkra din plats till Örebro-HV71.
Örebro-HV71 - Biljetter för 50 kr till alla barn.