• Huvudsponsorer

Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Linköping
LHC

Seger mot Linköping efter grym vändning

27 september 2018 22:14
Nyhet

Örebro Hockey besegrade Linköping med 3-2 efter förlängning under torsdagskvällen.


Det blev en härlig seger för Örebro Hockey under torsdagskvällen, detta efter att laget stått för en grym vändning.

Den första perioden var en fartfylld och jämn perioden, båda lagen hade lägen att ta ledningen med efter 20 minuter var det mållöst i Behrn Arena. Den andra perioden fortsatte på samma sätt och trots att Örebro hade chansen i powerplay vid flertalet tillfällen lyckades man inte få håll på Linköpings målvakt.

I den tredje perioden var det Linköping som tog komandot i matchen. 3:52 in i tredje perioden tog Linköping ledningen med 0-1 genom Nick Sörensen. Samme Sörensen kunde också utöka Linköpings ledning till 0-2 halvvägs in i den tredje perioden.

Trots underläge med två mål gav Örebro inte upp. Med drygt en minut kvar av matchen kunde Marcus Weinstock reducera till 1-2, snyggt framspelad av Tom Wandell. Örebro tog sedan ut målvakten och spelade med 6 man och med endast 14 sekunder kvar kom också kvitteringen genom Aaron Palushaj. Matchen gick således till förlängning och där kunde Palushaj fullborda vändningen till 3-2.

Segern innebär att Örebro nu har 8 poäng efter 4 spelade matcher. Stort tack till alla 4772 personer som hade tagit sig till Behrn Arena.

Nästa hemmamatch spelas lördagen den 6 oktober när Malmö kommer på besök. Säkra din plats till matchen här.