• Huvudsponsorer

Söndag Sön 17 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Hemma
Köln
KÖL
Borta
Örebro
ÖRE

Örebro besegrar Köln med 3-1 efter storspel av Eero Kilpeläinen

18 augusti 2018 17:15
Efter match

Under lördagen spelade Örebro Hockey sin sista match i Köln Cup. Det blev en härlig avslutning på turneringen då Köln besegrades med 3-1.


I den sista matchen i turneringen var det dags för Örebro att ta emot värdlaget Köln, till vardags i den tyska ligan. Örebro skulle också få avsluta turneringen på bästa sätt, genom att besegra tyskarna med 3-1.

Matchen präglades precis som övriga matcher i turneringen av mycket utvisningar. Eero Kilpeläinen vaktade målet för Örebro i matchen och stod för en lysande insats. Köln fick tillslut hål på den storspelande målvakten, då man reducerade med drygt 1 minut kvar av matchen. Örebro mål i matchen gjordes av Marcus Björk x2 och Aaron Palushaj. Björks 1-0 mål var backens första mål i Örebrotröjan och han fick även avsluta målskyttet genom att sätta slutresultatet 3-1 i öppen kasse.

Segern mot Köln innebär att Örebro slutade på 6 poäng efter 2 segrar och en förlust. Detta innebär att det fortfarande finns chans på turneringssegern, men det avgörs först under morgondagen då samtliga matcher är färdigspelade.

Nästa match för Örebros del är torsdagen den 28 augusti då vi tar emot Färjestad i Lindesberg.