• Huvudsponsorer

Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Frölunda
FHC

Publikfest väntar mot Frölunda

23 februari 2018 16:04
Inför Match

Imorgon har det äntligen blivit dags för match hemma i Behrn Arena. Det väntas bli en riktig publikfest när Frölunda kommer på besök under lördagen.


OS-uppehållet är äntligen slut och vi går nu in i slutskedet av grundserien. Med 7 matcher kvar att spela befinner sig Örebro på en 12:e plats, 2 poäng före Mora som ligger under strecket. I senaste matchen tog Örebro 3 otroligt viktiga poäng mot Brynäs på bortaplan. På lördag har laget chansen att ta 3 nya poäng då Frölunda gästar kl 18.00.

Hockeysuget i Örebro har varit stort under uppehållet och det förväntas bli slutsålt i Behrn Arena under lördagen. I skrivande stund finns endast ett fåtal sittplatsbiljetter kvar och ståplats börjar fyllas på allt mer.

Örebro saknar fortfarande Sakari Manninen som ännu inte har hunnit komma hem efter OS. Däremot står det klart att nyförvärven Nick Ebert och Ari Gröndahl är spelklara och kommer finnas med i laget imorgon.

En spelare som har trivts mot Frölunda den här säsongen är Marcus Weinstock. På 3 matcher har Weinstock stått för 3 mål. Återstår att se om det blir fler mål från Marcus klubba imorgon.

Säkra din biljett till lördagens match mot Frölunda här!