• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Idag 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb

Örebro Hockey – Mer än bara hockey

Vi jobbar ständigt för att ge något positivt tillbaka till alla som berörs av vår verksamhet. En upplevelse med oss ska skapa trygghet, förtroende och tillhörighet. Som anställd, funktionär, publik och samarbetspartner är du en viktig del av oss och en stor del i vår framtida utveckling.

Att vi har en stark position i samhället och en stor möjlighet att påverka vår omvärld bemöter vi med största respekt. Tack vare den möjligheten vill vi absolut vara med och bidra till ett hållbart samhälle och ett bra klimat i vår omvärld.

Det jobbar över 130 stycken ideella personer under ett matchevent. Till det kan vi räkna ca 50 stycken som är anställda. Vi är en stor arbetsgivare i regionen och vi engagerar många. Örebro Hockeys hemmaarena, Behrn Arena, är en social mötesplats dit alla är välkomna; oavsett ålder, kön och bakgrund.

Det är vi som är Örebro!

 

Välgörenhetsmatch

Årligen arrangerar vi en Välgörenhetsmatch i samarbete med Svenska Kyrkan. Detta sker under en utvald SHL-match med fullsatta läktare och stor mediabevakning. Totalt genom åren har samlat in över 500 000 kr och senast gjordes insamlingen till förmån för behövande barnfamiljer i Örebro. Vid andra tillfällen har Välgörenhetsmatchen stöttat Kvinnohuset I Örebro och andra utsatta grupper – även utomlands under flyktingkatastrofen 2015.

Pridematch

Pridematchen spelades 2015. En helt till synes vanlig SHL-match mellan Örebro och Frölunda men som betydde så mycket mer än bara hockey. Vi spelade i regnbågsfärgade matchtröjor och det gav eko i hela idrottsvärlden. En stor möjlighet att visa var vi står i HBTQ-frågor och att hos oss är alla välkomna! Ett kanon tillfälle att påverka vår omvärld i rätt riktning. Ett ansvar vi gärna tar och förvaltar på bästa sätt.

Besök på USÖ

En återkommande aktivitet är också spelarnas besök på barnavdelningen på USÖ i Örebro. Något som ger många barn och ungdomar en liten ljusglimt i en vardag som kan vara mycket svår.

Tegelbruket

Under två år har vi haft ett nära samarbete med Tegelbruket där vi låter ungdomar (som ofta varit nyanlända till Sverige) komma till Behn Arena, uppleva SHL-hockey och träffa spelare och ledare från A-laget. I år trappar vi upp samarbetet och inleder ett projekt där en grupp ungdomar ska lära sig åka skridskor och hitta kärleken till isen. Vår förhoppning är att det långsiktigt ska leda till mer integration både på kontoret och på isen hos oss. Detta samarbete gör vi tillsammans med Stena Recycling och vi är väldigt laddade.