Tack för säsongen 2018/2019
Publicerad: 2019-03-19
Nyhet
Örebro Hockey vill tacka alla för stödet under säsongen 2018/2019.

Efter gårdagens förlust i den andra åttondelsfinalen mot Växjö är nu Örebro Hockeys säsong över. En säsong som har varit upp och ner men som avslutades på ett imponerande sätt. Under de sista 15 omgångarna av grundserien var laget ett av seriens absolut formstarkaste lag. Ett uträknat lag lyckades visa styrka och knipa den sista slutspelsplatsen.

En slutspelsplats som hela laget verkligen förtjänande med tanke på den fina avslutningen av grundserien. Men framförallt var det en slutspelsplats som Örebro och alla som stöttat laget i med och motgång förtjänande. Det stöd som vi har haft under hela säsongen är otroligt och återigen visar Örebro att man är en riktig hockeystad.

Med en beläggningsrad i Behrn Arena på 94,14 % är vi återigen bäst i ligan. Vi lyfter på hatten och tackar er alla för ett magiskt stöd under säsongen. Vi är ingenting utan er.

När en säsong tar slut börjar också arbetet inför kommande säsong. Arbetet är i full gång inför säsongen 2019/2020 och vi ska fortsätta bygga vidare utifrån avslutningen av denna säsong. Uppdateringar och information om vad som händer nu kommer att kommuniceras ut under veckan.

Än är dock inte säsongen slut för våra juniorlag. U16 kliver under fredagen in i kvartsfinalspel i U16-SM. J20 och J18 startar under veckan 8-delsfinalerna i kampen om medaljerna i JSM. Passa på att kolla in framtidens A-lagsspelare under slutspurten av deras säsong.

Ett stort tack för säsongen 2018/2019.

/Det är vi som är Örebro!

Press & Kommunikation Ludwig Andersson