Niklas Eriksson är klar för två nya år
Publicerad: 2017-06-16
Nyhet
Niklas Eriksson är klar för en fortsättning i Örebro Hockey. Niklas, som hyrdes in under förra säsongen från Almtuna, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Örebro Hockey.

– Vårt mål har hela tiden varit att förlänga med Niklas och det känns riktigt bra att vi nu är i mål, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

Niklas kommer förutom att vara assisterande coach även ha ansvar för den individuella utvecklingen för A-lagsspelarna.

– Det känns väldigt bra att allt har löst sig och är klart. Min ambition har hela tiden varit att vara kvar i Örebro Hockey, säger Niklas Eriksson och fortsätter:
– Jag ville verkligen vara kvar och fortsätta på det arbete som Niklas, Petri och jag började på i fjol. Ska bli kul att vara med och kunna påverka gruppen redan från start.

Att Niklas fick ta rollen med individuell spelarutveckling var naturlig.

– Jag har jobbat mycket med individuell utveckling tidigare och det är så jag vill jobba. Att få en närhet till spelarna och göra alla lite bättre så att vi blir ett bättre lag tillsammans är något jag brinner för. Vi har som ambition att utveckla den delen ännu mer i Örebro och det känns riktigt kul att jag får ansvara för det, avslutar Niklas Eriksson.

Producent & Redaktör Tony Jörtsö