Officiell ispremiär 8 augusti
Publicerad: 2019-07-14
Nyhet
Torsdagen den 8 augusti har det blivit dags för Officiell ispremiär i Behrn Arena.

Den 8 augusti är du varmt välkommen på ispremiär i Behrn Arena. Välkommen att hälsa spelare samt ledare välkomna till en ny säsong och ta chansen att vara ute på isen tillsammans med hela laget.

I samband med ispremiären på torsdag kommer vår supporterförening 14-3 ha biljettsläpp till seriepremiären den 14 september, Kontrollera Karlstad 3.0. 14-3 har 800 biljetter till försäljning och först till kvarn gäller. Biljetter finns till både både sittplats och ståplats. Försäljningen av biljetterna till Kontrollera Karlstad 3.0 startar kl 16:30, i anslutning till stora entrén i Behrn Arena.

Schema ispremiär

Från kl 17:00
Livemusik och korvgrillning utanför arenan. Samtidigt kommer vår supporterförening, 14-3, att ha biljettsläpp till SHL-premiären och kontrollera Karlstad 3.0.

Ca. kl 18:00
Presentation av spelare och ledare i Örebro Hockey.

Ca. kl 18:20
Internmatch, röda mot vita. Intervjuer med spelare och ledare sker löpande under internmatchen.

Ca. kl 19:00
Alla barn är välkomna ut på isen tillsammans med hela laget. Autografskrivning sker i anslutning till isen.

OBS! Kom ihåg att det är obligatoriskt att ha skridskor och hjälm på sig för att få gå ut på isen. För alla som ska ut på isen tillsammans med laget sker ombytte på Sektion C och D.

Med ett säsongskort missar du inga hemmamatcher i Behrn Arena. Klicka här för mer information om hur du säkrar ditt säsongskort till säsongen 2019/20.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson