• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Fredag Fre 17 Augusti Aug
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 28 Augusti Aug
Tisdag Tis 4 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov

"Tack för allt" - Läs JW:s känslosamma tackbrev här

16 april 2018 15:43
Nyhet

8 säsonger och 404 matcher i Örebrotröjan. Johan Wiklander har varit med på en fantastisk resa tillsammans med Örebro Hockey. Läs JW:s känslosamma tackbrev här.


I 8 år och 404 matcher har jag fått äran att bära Örebrotröjan. Det har varit en fantastik resa och med detta brev vill jag visa min uppskattning och tacka alla för en underbar tid.

Under mina 8 år som spelare i Örebro Hockey så har Örebro blivit mitt hem och klubben i mitt hjärta och jag hoppas att jag har tagit en liten plats i era hjärtan. Det är få förunnat att få vara med på den resan som vi tillsammans har gjort. Jag kom till Örebro säsongen 2010/11, klubbens andra år i HockeyAllsvenskan. Att jag då skulle få vara med och ta steget upp från HockeyAllsvenskan och etablera Örebro i SHL hade jag bara kunnat drömma om.

Det har varit en fantastisk resa för mig personligen och för klubben i stort. Vi har gått från HockeyAllsvenskan till finrummet i SHL på väldigt kort tid. Känslan när vi tog steget upp till SHL nere i Rögle är ett minne som jag kommer att bära med mig resten av livet. Örebro som stad och publiken i Behrn Arena är så värda att att ha ett lag i den högsta serien och jag hoppas att man en dag får fira SM-Guld i Örebro.

Jag vill även ta tillfället att passa på att tacka min familj. Utan min familj hade det aldrig varit möjligt för mig att få leva min dröm och satsa på hockeyn till 100 %.

Jag vill tacka alla er som stöttat mig och klubben i med- och motgång. Inte minst ni som stöttat oss trots att det har gått tungt. Av de arenorna som jag kommit till är det inget som slår publiken i Behrn Arena och det tryck som ni skapar. Upplevelsen att spela SM-slutspel i ett fullsatt Behrn Arena är ett minne som jag för alltid kommer att vara stolt över. Även vid motgångar har vi haft ett fantastiskt tryck på våra hemmamatcher och den atmosfären har smittat av sig på hela föreningen.

Ofta är det inramningen och supportrarna som gör det speciellt att gå på en hockeymatch. Oavsett vad som händer på isen. Glöm inte det. Tusen tack till alla som varit med på resan, oavsett när ni hoppat på.

Jag vill rikta ett stort tack från djupet av mitt hjärta, för allt stöd under min tid i Örebrotröjan.

DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO!