• Huvudsponsorer

Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Onsdag Ons 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt

"Tack för allt" - Läs JW:s känslosamma tackbrev här

16 april 2018 15:43
Nyhet

8 säsonger och 404 matcher i Örebrotröjan. Johan Wiklander har varit med på en fantastisk resa tillsammans med Örebro Hockey. Läs JW:s känslosamma tackbrev här.


I 8 år och 404 matcher har jag fått äran att bära Örebrotröjan. Det har varit en fantastik resa och med detta brev vill jag visa min uppskattning och tacka alla för en underbar tid.

Under mina 8 år som spelare i Örebro Hockey så har Örebro blivit mitt hem och klubben i mitt hjärta och jag hoppas att jag har tagit en liten plats i era hjärtan. Det är få förunnat att få vara med på den resan som vi tillsammans har gjort. Jag kom till Örebro säsongen 2010/11, klubbens andra år i HockeyAllsvenskan. Att jag då skulle få vara med och ta steget upp från HockeyAllsvenskan och etablera Örebro i SHL hade jag bara kunnat drömma om.

Det har varit en fantastisk resa för mig personligen och för klubben i stort. Vi har gått från HockeyAllsvenskan till finrummet i SHL på väldigt kort tid. Känslan när vi tog steget upp till SHL nere i Rögle är ett minne som jag kommer att bära med mig resten av livet. Örebro som stad och publiken i Behrn Arena är så värda att att ha ett lag i den högsta serien och jag hoppas att man en dag får fira SM-Guld i Örebro.

Jag vill även ta tillfället att passa på att tacka min familj. Utan min familj hade det aldrig varit möjligt för mig att få leva min dröm och satsa på hockeyn till 100 %.

Jag vill tacka alla er som stöttat mig och klubben i med- och motgång. Inte minst ni som stöttat oss trots att det har gått tungt. Av de arenorna som jag kommit till är det inget som slår publiken i Behrn Arena och det tryck som ni skapar. Upplevelsen att spela SM-slutspel i ett fullsatt Behrn Arena är ett minne som jag för alltid kommer att vara stolt över. Även vid motgångar har vi haft ett fantastiskt tryck på våra hemmamatcher och den atmosfären har smittat av sig på hela föreningen.

Ofta är det inramningen och supportrarna som gör det speciellt att gå på en hockeymatch. Oavsett vad som händer på isen. Glöm inte det. Tusen tack till alla som varit med på resan, oavsett när ni hoppat på.

Jag vill rikta ett stort tack från djupet av mitt hjärta, för allt stöd under min tid i Örebrotröjan.

DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO!