• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Idag 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb

"Tack för allt" - Läs JW:s känslosamma tackbrev här

16 april 2018 15:43
Nyhet

8 säsonger och 404 matcher i Örebrotröjan. Johan Wiklander har varit med på en fantastisk resa tillsammans med Örebro Hockey. Läs JW:s känslosamma tackbrev här.


I 8 år och 404 matcher har jag fått äran att bära Örebrotröjan. Det har varit en fantastik resa och med detta brev vill jag visa min uppskattning och tacka alla för en underbar tid.

Under mina 8 år som spelare i Örebro Hockey så har Örebro blivit mitt hem och klubben i mitt hjärta och jag hoppas att jag har tagit en liten plats i era hjärtan. Det är få förunnat att få vara med på den resan som vi tillsammans har gjort. Jag kom till Örebro säsongen 2010/11, klubbens andra år i HockeyAllsvenskan. Att jag då skulle få vara med och ta steget upp från HockeyAllsvenskan och etablera Örebro i SHL hade jag bara kunnat drömma om.

Det har varit en fantastisk resa för mig personligen och för klubben i stort. Vi har gått från HockeyAllsvenskan till finrummet i SHL på väldigt kort tid. Känslan när vi tog steget upp till SHL nere i Rögle är ett minne som jag kommer att bära med mig resten av livet. Örebro som stad och publiken i Behrn Arena är så värda att att ha ett lag i den högsta serien och jag hoppas att man en dag får fira SM-Guld i Örebro.

Jag vill även ta tillfället att passa på att tacka min familj. Utan min familj hade det aldrig varit möjligt för mig att få leva min dröm och satsa på hockeyn till 100 %.

Jag vill tacka alla er som stöttat mig och klubben i med- och motgång. Inte minst ni som stöttat oss trots att det har gått tungt. Av de arenorna som jag kommit till är det inget som slår publiken i Behrn Arena och det tryck som ni skapar. Upplevelsen att spela SM-slutspel i ett fullsatt Behrn Arena är ett minne som jag för alltid kommer att vara stolt över. Även vid motgångar har vi haft ett fantastiskt tryck på våra hemmamatcher och den atmosfären har smittat av sig på hela föreningen.

Ofta är det inramningen och supportrarna som gör det speciellt att gå på en hockeymatch. Oavsett vad som händer på isen. Glöm inte det. Tusen tack till alla som varit med på resan, oavsett när ni hoppat på.

Jag vill rikta ett stort tack från djupet av mitt hjärta, för allt stöd under min tid i Örebrotröjan.

DET ÄR VI SOM ÄR ÖREBRO!