Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Tisdag Tis 24 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan

Örebro Hockeys Podcast: Jens Gustafsson

29 februari 2016 16:27

Han har varit utsänd på två FN-uppdrag och har formats inom det militära, varit med och fostrat superstjärnan Erik Karlsson och styr nu bygget av framtidens A-lagsspelare i Örebro. Möt Jens Gustafsson.


Först och främst vill vi tacka alla er som lyssnade på premiäravsnittet med Emil Kåberg. Avsnitt 1 närmar sig 1 000 lyssningar – från ett 15-tal länder världen över. Superkul tycker vi!

I det här avsnittet får ni möta Jens Gustafsson, som ansvarar för juniorlagen och hockeygymnasiet i Örebro. Lägg en femkrona i nacken och Jens pratar garanterat tiden ut. Nu berättar han bland annat om sina två FN-uppdrag i Kosovo och Bosnien och känslorna och lärdomarna efteråt. Hur han påverkades och formades som människa i en sådan extrem miljö. Vidare berättar han om stjärnorna som växt ut från de dubbla J20-gulden med Frölunda, delaktigheten i NHL-stjärnan Erik Karlssons karriär och fördelar/nackdelar med sociala medier i juniorlagen. Plus otroligt mycket mer.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Den kommer till en början att dyka upp med ojämna mellanrum så håll utkik. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Podcasten spelades in innan att Örebro Hockey J18 säkrade slutspelsplatsen.

Pst! Podcasten ligger i samma RSS-feed som våra Sommarprat-avsnitt.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida. Just nu är legendaren Lars ”Mozart” Andersson storfavorit tillsammans med spelarna Henrik Löwdahl och Marcus Weinstock.