Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan

Örebro Hockeys Podcast: Jens Gustafsson

29 februari 2016 16:27

Han har varit utsänd på två FN-uppdrag och har formats inom det militära, varit med och fostrat superstjärnan Erik Karlsson och styr nu bygget av framtidens A-lagsspelare i Örebro. Möt Jens Gustafsson.


Först och främst vill vi tacka alla er som lyssnade på premiäravsnittet med Emil Kåberg. Avsnitt 1 närmar sig 1 000 lyssningar – från ett 15-tal länder världen över. Superkul tycker vi!

I det här avsnittet får ni möta Jens Gustafsson, som ansvarar för juniorlagen och hockeygymnasiet i Örebro. Lägg en femkrona i nacken och Jens pratar garanterat tiden ut. Nu berättar han bland annat om sina två FN-uppdrag i Kosovo och Bosnien och känslorna och lärdomarna efteråt. Hur han påverkades och formades som människa i en sådan extrem miljö. Vidare berättar han om stjärnorna som växt ut från de dubbla J20-gulden med Frölunda, delaktigheten i NHL-stjärnan Erik Karlssons karriär och fördelar/nackdelar med sociala medier i juniorlagen. Plus otroligt mycket mer.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Den kommer till en början att dyka upp med ojämna mellanrum så håll utkik. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Podcasten spelades in innan att Örebro Hockey J18 säkrade slutspelsplatsen.

Pst! Podcasten ligger i samma RSS-feed som våra Sommarprat-avsnitt.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida. Just nu är legendaren Lars ”Mozart” Andersson storfavorit tillsammans med spelarna Henrik Löwdahl och Marcus Weinstock.