Välkommen Marcus Hardegård
Publicerad: 2021-05-17
Nyhet
Örebro Hockey är idag glada och stolta över att kunna välkomna Marcus Hardegård till klubben.

Backen Marcus Hardegård blir Örebro Hockeys första nyförvärv till den kommande säsongen. Den 24-årige backen ansluter från Timrå, där han har tillbringat större delen av sin karriär. Under den gångna säsongen var Marcus starkt bidragande till att Timrå tog steget upp till SHL och på 45 matcher noterandes Marcus för 4 mål och 27 målgivande passningar. Nu går flyttlasset söderut då Marcus har skrivit på för två år i Örebro Hockey.

– Vi är jätteglada att kunna välkomna Marcus. I Marcus får vi in en storväxt back i en bra ålder och som besitter många kvaliteter som vi gillar. Vi ser framemot att jobba med Marcus i vår miljö och det ska bli spännande att följa hans framfart hos oss, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Det ska bli otroligt roligt att komma till Örebro. Jag har hört mycket bra om Örebro och fått ett ruskigt proffsigt intryck av klubben. Örebro spelar en bra ishockey och har verkligen visat att man tar steg framåt och vill vinna. Det ska bli inspirerande att komma till Örebro och jag hoppas att publiken får komma tillbaka nu för jag har hört att det är ett sjukt tryck i arenan, säger Marcus Hardegård.

Marcus flyttar tillsammans med sin sambo till Örebro och planen är att ansluta till övriga laget så snart som möjligt. Längre intervju med Marcus kommer när han är på plats i Örebro.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson