• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 September Sep
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan

Linus Arnesson ansluter från Boston Bruins organisation

1 juni 2017 19:46
Nyhet

Linus Arnesson, 22 år, är klar för Örebro Hockey. Den lovande backtalangen kommer senast från Boston Bruins organisation där han har spelat för klubbens AHL-lag.


I dag kan Örebro Hockey och Sportchef Niklas Johansson berätta att Linus Arnesson är klar för klubben. Den stabile backen är har skrivit på ett kontrakt på 2+1 år.

– Linus är en spelare som alltid tävlar varje dag på träning och i match. Hans styrkor ligger i det defensiva och i man mot man-spelet. Han besitter även ett bra förstapass och det finns en uppsida offensivt som både vi och Linus är övertygade om att vi kan utveckla här i Örebro, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson

Linus Arnesson är nog ett bekant namn för de flesta som brukar följa JVM under jul och nyår. Linus var med och representerade Sverige säsongen 2012/13 samt säsongen 2013/14 där det blev dubbla silvermedaljer.

– Det ska bli väldigt kul att komma till Örebro Hockey då det känns som att klubben gör lite av en nystart vilket passar mig bra då jag också vill ha en nystart i karriären. Både tränarna och Sportchefen tror på mig vilket såklart känns skönt från start när man kommer in i en ny klubb, säger Örebro Hockeys nyförvärv Linus Arnesson.

2013 blev Linus draftad i andra rundan av Boston Bruins och året därpå skrev han på ett treårskontrakt med klubben. Första säsongen spenderades som utlånad till Djurgården i SHL och därefter har det blivit två säsonger i Bostons Bruins AHL-lag Providence Bruins.

– Jag har haft möjligheten att möta Örebro många gånger i både HockeyAllsvenskan och SHL och det har alltid varit ett väldigt tryck i Behrn Arena i och med att den är så kompakt och nästan alltid slutsåld, säger Linus och fortsätter:

– Jag vill vara med på resan uppåt och ta Örebro till slutspel igen och sedan gå så långt som möjligt, avslutar Linus Arnesson.

Kontraktet med Linus Arnesson är skrivet på 2+1 år.