Kalle Olsson ny huvudtränare för J18
Publicerad: 2019-08-01
Nyhet
Kalle Olsson har representerat Örebro Hockey som spelare under sju säsonger och totalt 339 matcher. Idag står det klart att Kalle tar över som ny huvudtränare för Örebro Hockey J18.

Kalle Olsson har under sin tid som spelare i Örebro Hockey blivit en stor publikfavorit. Med sitt uppoffrande spel var Kalle en pålitlig spelare under 7 säsonger i Örebrotröjan. Efter 339 matcher i Örebrodressen står det nu klart att Kalle väljer att lägga skridskorna på hyllan.

Kalle lämnar dock inte Örebro Hockey. Idag står det klart att Kalle tar över som ny huvudtränare för Örebro Hockey J18.

– Det känns förstås väldigt kul att kunna behålla en spelare som har varit så pass länge i föreningen. Med sin erfarenhet och härliga personlighet är jag övertygad att Kalle kommer passa utmärkt i rollen som tränare. Kalle har stor erfarenhet, besitter bra värderingar och brinner för att utveckla individen. Det känns väldigt spännande att Kalle väljer att fortsätta jobba inom föreningen och tillsammans med övriga ledare kommer han vara med och bidra till att vi utvecklar juniorverksamheten ytterligare, säger Örebro Hockey Utvecklingsansvarig Magnus Löwdahl.

– Jättekul att vara kvar inom föreningen och få den här chansen. Det var ett tufft beslut att lägga skridskorna på hyllan, men kroppen har tagit sina smäller så jag kände att det var dags. Jag och familjen trivs väldigt bra i staden och när den här chansen kom kände jag mig redo att ta den. Det ska bli kul att ge min erfarenheten och vara med och utveckla våra duktiga juniorer, säger Kalle Olsson.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson