Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan

Örebro Hockeys Podcast: Malin Bjurling

13 juni 2016 14:56

Hon är 28 år och har fött ett nytt barn varje år de tre senaste åren. Möt spelarfrun Malin Bjurling som berättar om ett liv långt bort från glamour och lyx. Hur livet som inflyttad småbarnsförälder många gånger kan vara ett komplext pussel att lösa.


Malin är gift med Örebro Hockeys forward Kalle Olsson och hon är nu inne på sitt fjärde raka år som mammaledig. Tre barn på lika många år och rejäla utmaningar när sambon är hockeyproffs och stundtals befinner sig på roadtrip och på andra intensiva matchperioder. Men Malin Bjurling klagar inte. Varken hon eller Kalle är sådana som personer. Här berättar hon om en sida om hockeylivet som sällan uppmärksammas, Kalles utdragna ovilja att byta bort Olsson i efternamn, den egna elitkarriären som slutade med ett trasigt knä och sonen som redan startat sin hjärnskakningshistorik – trots att han inte börjat med ishockey än.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Under juli månad kommer podden ta semester. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Läs också:
Ladda ner Örebro Hockeys nya app här!

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.