Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan

Örebro Hockeys Podcast: Gustav Backström

16 maj 2016 14:09

Han utsågs till Sveriges bästa back som 16-åring, gick i sömnen och åt mat på nätterna – och beskrivs så här av lagkompisen: ”Han tror han är Zlatan och parkerar bilen lite vart som helst”. Möt Gustav Backström.


Efter Marcus Jonasén och Mattias ”Kolan” Karlsson kommer nästa spännande namn från Guldsmedshytte SK i norra länsdelen. Gustav Backström som för fem år sedan fick ett stort genombrott när han blott 16 år gammal utsågs till mest värdefulla back under det hysteriska SM-slutspelet i hemmahallen.

Nu pratar Backström om den roliga men tuffa resan mot en av åtta backplatser i SHL, konsten att samla på sig P-böter och varför han alltid sticker ut positivt i de tuffaste fystesterna. Men också hur tufft det kan vara att som ung spelare lämna hemmet för att flytta norrut och gå hockeygymnasium i Örnsköldsvik.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.