Linus Arnesson & Jonathan Andersson uttagna till landslaget
Publicerad: 2018-04-01
Nyhet
Under söndagen presenterade Tre Kronor sin trupp till VM-förberedande landskamper mot Slovakien. Örebro Hockeys backar Linus Arnesson och Jonathan Andersson kommer att representera Tre Kronor i dessa matcher.

Tre Kronor påbörjar nu sin resa inför VM i Köpenhamn i maj och kommer spela två VM-förberedande landskamper mot Slovakien i Norrköping torsdagen den 5 april och i Oskarshamn fredagen den 6 april 2018. Under söndagen presenterade landslagsledningen truppen till landskamperna mot Slovakien och Örebro Hockey kommer ha två spelare representerade.

Backarna Jonathan Andersson och Linus Arnesson är uttagna och kommer representera Tre Kronor i matcherna mot Slovakien. Detta innebär att Jonathan och Linus kommer att göra debut i Tre Kronor.

– Det är självklart en stor ära att få representera Tre Kronor, det här är något som jag har drömt om sedan jag var liten. Jag har ju varit med i Juniorlandslagen tidigare men det blir något extra att få dra på sig Tre Kronor-tröjan, säger Linus Arnesson.

– Att få möjligheten att spela i Tre Kronor är en pojkdröm som går i uppfyllelse. Jag var aldrig med i pojk/junior-landslaget så det ska bli otroligt kul att få dra på sig landslagströjan, säger Jonathan Andersson.

Här läser du mer om Tre Kronors landskamper mot Slovakien

Klicka här för att se hela Tre Kronors trupp

Press & Kommunikation Ludwig Andersson