Matchdag - Växjö på hemmaplan!
Publicerad: 2020-01-09
Inför match
Årets första hemmamatch spelas under torsdagen då Växjö gästar Behrn Arena.

År 2020 är här och under torsdagen spelas årets första hemmamatch i Behrn Arena. Örebro Hockey kommer till kvällens match med två raka segrar på bortaplan. Inför omgång 31 hittar vi Örebro Hockey på en 4:e plats i tabellen med 54 inspelade poäng. Kvällens motståndare Växjö har efter en tung start kommit igång och placerar sig på en 10:e plats i tabellen med 43 poäng.

Örebro får till kvällens match tillbaka Linus Öberg och Jordan Boucher. Aaron Irving och Marcus Weinstock är fortsatt avstängda och inte tillgängliga för spel. Sakari Salminen finns fortfarande på skadelistan och kommer inte till spel mot Växjö. Hur tränarteamet väljer att formera laget i årets första hemmamatch vet vi som vanligt två timmar innan nedsläpp.

Christer Olssons tankar inför matchen mot Växjö hittar du här.

Biljetter till kvällens match köper du här.

Matchens profil
Matchens profil i kvällens match mot Växjö är Shane Harper. 15 minuter efter slutsignalen i matchen mot Växjö har du möjligheten att träffa Shane i souvenirbutiken. Ta chansen att få din autograf eller bara kom förbi och prata med Shane. Souvenirbutiken hittar du på kortsidan bakom hemmastå.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson