Tuff förlust mot HV71
Publicerad: 2018-10-13
Örebro Hockey under lördagskvällen se sig besegrade av HV71. Smålänningarna vann matchen med

Örebro Hockey fick under lördagskvällen se sig besegrade av HV71. Smålänningarna var det effektivare laget och kunde vinna matchen med 3-1. I den första perioden kunde HV71 gå upp i en 2-0-ledning. I den andra perioden hade Örebro massvis med chanser i powerplay, men trots några farliga lägen hade laget förtvivlat svårt att få in pucken.

I den tredje perioden kunde HV71 utöka ledningen till 3-0. Linus Arnesson skulle dock skapa lite nerv i matchen. Med drygt 10 minuter kvar av tredje perioden satte backen reduceringen till 3-1. Trots några bra målchanser kom aldrig Örebro närmare än så och slutresultatet skrevs till 3-1.

HV71-Örebro Hockey 3-1
1-0 Anton Heikkinen
2-0 Robin Figren
3-0 Sebastian Wännström
3-1 Linus Arnesson
Skottstatistik 27-24.

Nästa match spelas på torsdag när vi tar emot Färjestad i Behrn Arena kl 19.00. Klicka här för att säkra din biljett till matchen.