• Huvudsponsorer

Löftet till fansen: The show must go on!

9 mars 2016 20:55

Han är stjärna och skojare i samma person.
Men när Julius Hudacek nu tar på sig slutspelsmasken ökar allvaret.
– Det här är min viktigaste match i karriären, säger publikfavoriten.


Örebro Hockeys 27-årige profilstarke målvakt är redo för slutspel. När vi tar ett längre uppsnack efter onsdagens träning med slovaken var det med en rejäl dos allvar i rösten.
Slutspelet är här – spänn fast säkerhetsbältena för nu börjar det roliga!

LÄS OCKSÅ, ONSDAG:
Fansens favorit: Är så otroligt stolt
Video: Lycka till önskar Jared Aulin
Studio Slutspel – avsnitt 1
I huvudet på Kenta Johansson
Viksten poängbäst – Alex tuffast

Hur är dina känslor inför den viktiga matchen i Behrn Arena mot HV71?
– Som det känns nu är det min viktigaste match hittills i karriären. Vi inleder hemma och den matchen blir otroligt viktig för fortsättningen av serien.

Hur laddar du upp?
– Med att vila mig i form. Eventuellt ser jag en film i kväll men det blir tidigt i säng så jag är utvilad i morgon. Det har varit många matcher hittills under säsongen, och precis som vanligt gäller det att ta hand om sig.

Kommer du fortsätta med dina #HudaShows även i slutspelet?
– Självklart! Förhoppningen är att kunna fortsätta bjuda tillbaka till publiken i Behrn Arena under slutspelet och även under nästa säsong.

Får du aldrig idétorka?
– Oftast kommer jag på idéen precis före att matchen ska starta. Det är bara roligt. Jag spelar hockey för att det är kul och då är det viktigt att publiken som går på matcherna också får ta del av den känslan. För mig är det en självklarhet att bjuda tillbaka.

Dina shower efter matcherna har nu nått ofattbara 2 miljoner visningar på enbart Örebro Hockeys webbplats, Youtube och Facebook. Kommentar? – En helt fantastisk siffra! Det är jättebra reklam för Örebro Hockey. Om jag kan göra saker som uppskattas och sprids på sociala medier runt om i världen betyder det att Örebro Hockey får nya fans även utanför Sverige. Det känns jättekul.

Läs mer om miljonsuccén här!

Det finns vissa som undrar om du får betalt för dina virala framgångar?
– Haha, nej det får jag inte.
Örebro Hockey slutade till slut åtta i tabellen. Hur har säsongen varit tycker du?
– Vi hade som mål att gå till slutspel och få hemmafördel, det målet har vi uppnått. Det är viktigast. Sedan är det klart att det som skiljer från förra säsongen och sjätteplatsen är våra dippar mot Karlskrona och Malmö. Vi har varit lite ojämna.
– Samtidigt ger det oss nu fördelen att vi kan slå ur underläge och överraska, det finns ingen som förväntar sig att vi ska slåss om SM-guldet på samma vis som ett etablerat topplag.

Hur långt kan ni gå? – Det är klart att alla klubbar vill vinna guld. Men för vår del tror jag mer det handlar om att överraska och gå så långt som möjligt. Nu kan allt hända! Samtidigt, HV71 är en tuff motståndare och det finns inga enkla lag att möta i ett slutspel. Vi måste vara förberedda.

Hur ser du på din egen säsong?
– Lite som lagets, ojämn på sina håll men ändå genomsnittlig. Däremot tycker jag att de två senaste månaderna har känts bra och förhoppningsvis fortsätter formen att peka åt rätt håll i slutspelet.

Vad vill du hälsa till supportrarna i Behrn Arena till torsdagens åttondelsfinal?
Ha lika roligt som oss och heja fram oss i varje byte. Vi ska ge allt för att vinna och skaffa oss ett bra utgångsläge inför fortsättningen!