A-Återvinning kliver in som ny dräktpartner
Publicerad: 2019-10-29
Nyhet
Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna presentera A-Återvinning som ny dräktpartner.

A-Återvinning är ett lokalt företag med kontor och egen sorterings/återvinningsanläggning belägen i Kvarntorp utanför Kumla. A-Återvinning jobbar mot både företag och privatpersoner, där ledorden är: Service, Närvarande och Nytänkande. Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna presentera A-Återvinning som ny dräktpartner.

– Väldigt glädjande att en lokal partner med stort hjärta för Örebro Hockey tar steget till dräktpartner. Partnerskapet och samarbetet mellan Örebro Hockey och A-Återvinning har växt under resans gång och vi har steg för steg hittat ett närmare och större utbyte och samarbete. Extra kul att Robert Ljunggren, VD på A-Återvinning, som tidigare storspelare i Örebrotröjan är tillbaka på matchstället, säger Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist.

– Jättekul att vi nu kan utveckla vårt fina samarbete tillsammans med Örebro Hockey. A-Återvinning har varit stolta partners till klubben sedan 2014 och där det starka nätverket hjälper oss att knyta kontakter med nya samt befintliga kunder. Klubben och laget håller på att bygga något riktigt bra och vi är glada och stolta över att nu kunna exponeras på dräkten, säger A-Återvinnings VD Robert Ljunggren.

Klicka här för att läsa mer om A-Återvinning.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson