Oliver Eklind stannar till 2024
Publicerad: 2021-10-14
Nyhet
Örebro Hockey kan ikväll presentera ytterligare en kontraktsförlängning. Oliver Eklind har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2023/24.

Oliver Eklind är född och uppvuxen i Kumla, utanför Örebro. Som 15-åring spelade Oliver i Örebro Hockeys U16-lag. Som junior och sina första år som senior har Oliver representerat BIK Karlskoga och visade upp starkt spel i HockeyAllsvenskan. Förra säsongen gick flyttlasset tillbaka till Örebro då Oliver skrev på ett tvåårskontrakt med Örebro Hockey. Oliver noterades för tolv poäng i grundserien och ytterligare tre i slutspelet. I inledningen på årets säsong har den 23-årige forwarden tagit stora steg och visat upp ett imponerande spel. Idag står klart att Oliver stannar i klubben ytterligare två år.

– Det känns jättekul att vi lyckas förlänga kontraktet med Oliver. Han har gjort en imponerande resa sedan han kom hit, vilket vi har fått se här under säsongsinledningen. Vi tror väldigt mycket på Oliver och ser en stor potential i hans spel. Nu får vi fortsätta jobba tillsammans och vi är övertygade att Oliver kommer fortsätta utvecklas i vår miljö, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Det känns jättebra att förlänga kontraktet. Jag trivs väldigt bra i klubben och känner att jag har utvecklats mycket sedan jag kom hit. Nu ser jag framemot att fortsätta jobba hårt för att jag och laget ska bli framgångsrika, säger Oliver Eklind.

Oliver Eklind
Ålder: 23 år
Moderklubb: IFK Kumla
Längd: 185 cm
Vikt: 87 kg
Aktuellt: Nytt kontrakt över säsongen 2023/24

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson