Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan

Oliver Eklind stannar till 2024

14 oktober 2021 18:56
Nyhet

Örebro Hockey kan ikväll presentera ytterligare en kontraktsförlängning. Oliver Eklind har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2023/24.


Oliver Eklind är född och uppvuxen i Kumla, utanför Örebro. Som 15-åring spelade Oliver i Örebro Hockeys U16-lag. Som junior och sina första år som senior har Oliver representerat BIK Karlskoga och visade upp starkt spel i HockeyAllsvenskan. Förra säsongen gick flyttlasset tillbaka till Örebro då Oliver skrev på ett tvåårskontrakt med Örebro Hockey. Oliver noterades för tolv poäng i grundserien och ytterligare tre i slutspelet. I inledningen på årets säsong har den 23-årige forwarden tagit stora steg och visat upp ett imponerande spel. Idag står klart att Oliver stannar i klubben ytterligare två år.

– Det känns jättekul att vi lyckas förlänga kontraktet med Oliver. Han har gjort en imponerande resa sedan han kom hit, vilket vi har fått se här under säsongsinledningen. Vi tror väldigt mycket på Oliver och ser en stor potential i hans spel. Nu får vi fortsätta jobba tillsammans och vi är övertygade att Oliver kommer fortsätta utvecklas i vår miljö, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Det känns jättebra att förlänga kontraktet. Jag trivs väldigt bra i klubben och känner att jag har utvecklats mycket sedan jag kom hit. Nu ser jag framemot att fortsätta jobba hårt för att jag och laget ska bli framgångsrika, säger Oliver Eklind.

Oliver Eklind
Ålder: 23 år
Moderklubb: IFK Kumla
Längd: 185 cm
Vikt: 87 kg
Aktuellt: Nytt kontrakt över säsongen 2023/24