• Huvudsponsorer

Sommarsnack med Kilpeläinen: "Haft riktigt bra samtal med vår målvaktstränare"

14 juli 2017 15:01
Nyhet

Sommarsnack med Örebro Hockeys nye målvakt Eero Kilpeläinen.


Vad gör du i sommar?
– Jag har inga jättestora planer för sommaren. Kommer spendera tid med familjen och träna hårt för att vara redo inför den kommande säsongen. Jag har kört ungefär samma upplägg de 4-5 senaste åren och det har funkat bra, så jag fortsätter med det.
– Vi har en planerad familjeresa och det är till Legoland i Danmark. Det tror jag kommer bli riktigt kul både för mig och min treåriga dotter.

Vad är det bästa med sommaren enligt dig?
– Det bästa med sommaren enligt mig är att bara kunna ta det lugnt och inte planera allt för mycket. Bara njuta och spendera tid med familj och vänner.

Om du får beskriva Eero Kilpeläinens perfekta sommar med tre ord, vilka ord väljer du då?
– Warm, sunny and dry skulle jag säga. Vilket iofs är helt omöjligt att få till i Kuopio, haha!

Vad finns på din grill?
– Jag gillar att hålla det så enkelt som möjligt när jag grillar. Det brukar kunna bli kyckling eller lax och lite grönsaker. Majs brukar nästintill alltid ligga med på ett hörn. Hamburgare och korv går såklart också bra. Jag äter det mesta och det gäller även från grillen.

Nämn två-tre låtar som finns med i din sommarspellista?
– Jag lyssnar på många olika stilar och varierar mig alltid så det är en lite svår fråga. Just nu kan det bland annat bli:
Madison Mars - We are the night
Yelawolf - Daddy´s Lambo
Childish Gambino - Redbone
Kings of Leon - Rock City
Disco Ensemble - Too Much Feeling

Om vi blickar framåt, vad tror du om den kommande säsongen?
– Jag är verkligen supertaggad på den kommande säsongen. Ska bli kul att få träffa grabbarna mot slutet av juli. Jag har haft riktigt bra samtal med vår målvaktstränare Kristoffer och Niklas Sundblad och jag ser verkligen fram emot att få dra på mig Örebrotröjan. Jag är övertygad om att vi kommer ha en riktigt bra säsong.