• Huvudsponsorer

ÖBAB kliver in som ny dräktpartner

1 april 2020 11:00
Nyhet

Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna presentera ÖBAB som ny dräktpartner till och med säsongen 2022/23.


ÖBAB är Sveriges äldsta återförsäljare av Kia och är sedan 2017 även återförsäljare av Nissan. ÖBAB har varit en viktig partner till Örebro Hockey och har funnits med på resan från HockeyAllsvenskan till SHL. Tillsammans har vi haft ett fint samarbete under åren och nu står det klart att parterna växlar upp samarbetet ytterligare. ÖBAB har skrivit på ett nytt 3-årsavtal där man kommer att pryda spelarnas hjälmar.

– Vi på ÖBAB har under lång tid varit partner till Örebro Hockey och nu mer än någonsin behöver klubben vårt stöd för att kunna kriga vidare mot toppen i SHL. Det känns väldigt kul att vi nu kan förlänga vårt samarbete med ytterligare 3 år. Örebro Hockey är dessutom en mycket viktig del i våra affärer då nätverket och exponeringen betyder väldigt mycket, säger ÖBAB:s VD Joakim Eklund.

– Vi är väldigt stolta över att ÖBAB väljer att växa tillsammans med oss. ÖBAB har funnits med i vårt starka partnernätverk under många år och det känns helt rätt att bygga vidare långsiktigt. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2022/23 och vi ser framemot att fortsätta utvecklas tillsammans, säger Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist.

Klicka här för att läsa mer om ÖBAB.