Örebro Hockeys Podcast: Lars ”Mozart” Andersson
Publicerad: 2016-03-14

I det fjärde avsnittet lät vi lyssnarna välja intervjuobjekt. Det blev klubbikonen Lars ”Mozart” Andersson som pratar om Örebro Hockeys framtid efter slutspelsförlusten, den förändrade livsstilen efter hjärtinfarkten, när han tvingades gå fyra dygn i rad utan sömn – och otroligt mycket mer.

I det fjärde avsnittet gästar ”Mozart”, som dedikerat hela sitt liv åt ishockeyn i Örebro, poddstudion i Behrn Arena, och till och med har sin tröja i taket i arenan. Dagarna efter att säsongen plötsligt tog slut i slutspelet sätter Mozart saker i perspektiv och tittar samtidigt framåt. Bland mycket annat berättar han om när han och inte spelaren fick följa med till barnmorskan, vad han lärde sig av att gå i fyra dygn utan sömn, nya livet som spinning-besatt och otroligt mycket mer.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Den kommer till en början att dyka upp med ojämna mellanrum så håll utkik. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Rättelse: Det var Timrå – och inte Modo – som vi tog poäng mot i Kvalserien när vi gick upp. Podden spelades även in före Henrik Löwdahls beslut om att sluta spela hockey. 

Vi ber även om ursäkt för att viss teknikstrul påverkade ljudet i det här avsnittet. 

Pst! Podcasten ligger i samma RSS-feed som våra Sommarprat-avsnitt.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida.

Kommunikationschef Johan Arvidsson