Henrik Löwdahl fortsätter i Örebro Hockey - Här är nya rollen
Publicerad: 2016-06-02

Nu är det klart att ”Mr Örebro” Henrik Löwdahl fortsätter i Örebro Hockey.
Det kommande året i rollen som individuell spelarutvecklare

Efter den gångna SHL-säsongen berättade lagkaptenen, som har representerat Örebrohockeyn i 30 år, att han vid en ålder av 34 år väljer att lägga skridskorna på hyllan. Nu är det klart att Löwdahl fortsätter att jobba inom klubben.

- Det ska bli väldigt inspirerande att få börja en ny karriär inom Örebro Hockey. Det här har varit mitt prio ett. När man har hållit på så länge i den här föreningen och får chansen att fortsätta, då tar man den, berättar Henrik Löwdahl.

Han kommer att kliva in i en roll som individuell spelarutvecklare och kommer att ha ett nära samarbete med Jens Gustafsson, Utvecklingschef. Kontraktet gäller till att börja med i ett år.

- Det känns fantastiskt kul att vi kan knyta Henrik till oss. Henrik har en lärarutbildning i grunden, han har pedagogiken och en personlighet som fungerar till unga killar. Sen är han ju en förebild i den resa han själv har gjort här från division 1 till SHL. Han vet vad som krävs för att utveckla sig själv för att ta sig till nästa nivå, säger Jens Gustafsson

Läs också:
Ladda ner Örebro Hockey App
Lyssna på Örebro Hockeys Podcast

Kommunikationschef Johan Arvidsson