Örebro Hockeys Podcast: Johan Wiklander
Publicerad: 2016-09-19

Örebro har blivit till hem för urstockholmaren Johan Wiklander.
Möt ”JW” som blivit äldst i laget och skämtsamt kallar sig en snedriven pappa för några av de unga spelarna.

Leendet är brett och han har som vana att ofta dra mest klick på Örebro Hockeys sociala medier. Johan Wiklander är omåttligt populär bland fansen – och själv är han lika laddad för ytterligare en säsong i ett kokande Behrn Arena. På lördag smäller det nämligen igen när SHL kommer till Örebro, när Rögle gästar Behrn Arena.

I Örebro Hockeys Podcast möter ni i det här avsnittet trotjänaren Johan Wiklander, 35 år – som anser sig mer komplett än tidigare när han var en skarpskytt av högsta rang. Här berättar ”JW” om proffsäventyren i Österrike och Italien, om det fantastiska trycket på läktarna i Behrn Arena, om målsättningen om att gå direkt till kvartsfinal samt om livet som börjar närma sig efter ishockeyn.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps sedan den 19 september 2016 varannan måndag. Jämna veckor. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.

Kommunikationschef Johan Arvidsson