• Huvudsponsorer

BRL/Winn Scandinavia kliver in som ny dräktpartner!

3 april 2020 10:40
Nyhet

Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna presentera BRL/Winn Scandinavia som ny dräktpartner till och med säsongen 2021/22.


Winn Scandinavia har en lång och genuin affärstradition bakom sig. Genom både goda och dåliga tider har familjeföretaget stått starkt och förvandlat en liten butik i en medelstor svensk stad till ett globalt varumärke med ett brett produktsortiment, ett flertal butiker och e-handel.

– Vi har under de senaste 6 åren varit partner till Örebro Hockey. I partnerskapet får vi möjlighet att ge tillbaka till idrotten och föreningslivet som vi tycker har en viktig roll i samhället och samtidigt blir vi en del utav, enligt oss, Örebros vassaste affärsnätverk. Ett affärsnätverk som vi har stor nytta av då vi träffar andra företagare där vi kan dela utmaningar och möjligheter med varandra. Samtidigt får vi genom Örebro Hocket en möjlighet att synas och nå ut till potentiella kunder, leverantörer och framtida medarbetare, säger Gustav Winberg VD på på Winn Scandinavia.

– Genom att synas på matchtröjan får vi en unik möjlighet att synas med vår BRL-logga nationellt. Det känns väldigt bra för oss som har butiker i sju städer samt rikstäckande nordisk E-handel, avslutar Gustav Winberg.

– Vi på Örebro Hockey är såklart stolta och glada över att BRL/Winn Scandinavia väljer att kliva in som ny dräktpartner. BRL/Winn Scandinavia har varit Örebro Hockey trogna i många år och bidrar stort i vårt nätverk med sin härliga energi. Vi ser framemot att växa tillsammans med BRL/Winn Scandinavia och att vårt samarbete ska leda till stor affärsnytta för oss båda, säger Örebro Hockeys säljare Tobias Foogde.

Klicka här för att läsa mer om Winn Scandinavia.