Förlust hemma mot Rögle
Publicerad: 2015-10-31

Det blev inga poäng i Back-To-Back-mötet med Rögle BK denna helg. Anders Eriksson och Marko Antilla gjorde Örebro Hockeys mål i matchen som slutade 2-4 till gästerna.

Örebro Hockey tog ledningen i matchen genom mål av Anders Eriksson men gästerna kvitterade sent i första perioden till 1-1. I den andra perioden tog Rögle kommandot och gick till en 1-3 ledning. Julius Hudacek bytte med Henrik Lundberg och laget fick mer energi efter det. Marko Antilla gjorde sitt första mål för säsongen i slutet på andra perioden och 2-3 stod det på resultattavlan inför tredje. Väl där skapades chanser från båda lagen men Örebro fick inte in någon kvittering, däremot kunde Rögle sätta 2-4 i öppen kasse i slutet.

Skotten vann Örebro med 24-17.

Örebro Hockey spelade för dagen i svarta tröjor. Det är Movember som drar igång och laget kommer samla in pengar under hela november med auktioner och annat. Mer om det kan du läsa på vår hemsida och på vår facebooksida.