Matchdag - Frölunda hemma
Publicerad: 2019-01-29
Inför match
Det har blivit dags för ny hemmamatch då Örebro Hockey tar emot Frölunda hemma i Behrn Arena.

Det är ett revanschsuget Örebro Hockey som under tisdagskvällen tar emot Frölunda hemma i Behrn Arena. Lördagens match mot Skellefteå fick ett surt slut. Efter att Örebro Hockey stått för en riktigt stabil insats på bortaplan, lyckades Skellefteå kvittera matchen med endast 0,2 sekunder kvar. I det efterföljande övertidsspelet avgjorde också Skellefteå och Örebro fick endast med sig en poäng.

Ikväll söker laget revansch då Frölunda kommer på besök. Senast laget drabbade samman vann Örebro med förkrossande 7-1. Får vi se en favorit i repris under tisdagskvällen?

Niklas Eriksson och övriga tränarteamet har Eero Kilpeläinen samt Aaron Palushaj långtidsskadade, men i övrigt en skadefri trupp till förfogande. Dessutom gör Stefan Warg debut på hemmaplan under kvällen. Det återstår att se hur tränarteamet väljer att ställa upp laget mot Frölunda, svaret får vi ca. två timmar innan nedsläpp.

I samband med kvällens match kommer vi även hylla Marcus Weinstock som har spelat 500 matcher i Örebrotröjan, så se till att komma i tid.

Ikväll kl 19.00.
Örebro Hockey-Frölunda.
Klicka här för att säkra din plats.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson