• Huvudsponsorer

Stall Örebro gör succé i Rikstravet – köp andel!

18 april 2017 19:31
RIKSTRAVET

Örebro Hockey och Stall Örebro ligger trea i SHL-tabellen för travhästar. Köp din andel här och var med när vi ska spurta förbi ledande Frölunda och Färjestad! Vår häst Donatella Center är stekhet och har just kvalat in till Elitloppshelgen.


82 insprungna poäng för vår stjärnhäst Donatella Center, som även kvalat in till Elitloppshelgen, och vår skicklige kusk Juhani Partanen tar oss nu till toppen av Rikstravet-tabellen. Så häng med oss du också i guldjakten och få en massa spännande VIP-erbjudanden som delägare i Stall Örebro!

Örebrokusken Juhani Partanen berättar mer om hästen, förhoppningen om att bli etta i tabellen och kunna ge en bra peng tillbaka till dig som delägare. – Donatella Center har gått jättebra hela tiden. Hon åkte ju på en halsinfektion i andra starten men har efter det levererat och faktiskt blivit bättre och bättre för varje start. Hon är fortfarande under utveckling och går framåt hela tiden.

Hur ser du på möjligheterna att passera Färjestad och Frölunda och att Örebro vinner hela SHL-tävlingen? – Jag ser chanserna som riktigt bra om jag ska vara ärlig. Detta eftersom man i tävlingen räknar ihop de tio bästa starterna och på så vis får fram en totalsumma. Frölunda har redan gjort 13 starter. Vi har åtta, men två poänglösa. Så vi har fyra starter till att se till att vi får med oss riktigt bra resultat från.

Hur goda chanser har andelsägarna i Stall Örebro att göra sig en hacka pengar i sommar tack vare att de är just andelsägare? – Jag tror att de har goda chanser! Tävlingen slutar i slutet av juni och den 1 juli säljs hästarna på internetauktion. Donatella Center kan säkert bli dyr. Nu har hon ju också kvalat in till Elitloppshelgen och ska starta där. Så vi håller tummarna!

Hur är statusen för vår andrahäst Combonumbrefive? – Han startar på torsdag på lunchtravet på Örebro. Han har varit sjuk sedan han kom och haft lite otur. Men kommer mer och mer nu och vi ser en bra chans att starta igång honom. Han kan säkert vara bland de tre bästa.

Se aktuell tabell här!

Köp din andel här!