• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov

Örebro Hockey och LaWeKa-gruppen i nytt spännande samarbete

20 juni 2019 09:18
Nyhet

Örebro Hockey är idag glada och stolta över att kunna presentera LaWeKa-gruppen som ny delägare i Örebro Hockeys dotterbolag All Event.


Örebro Elithockey startar nu ett nytt och spännande samarbete tillsammans med LaWeKa-gruppen. LaWeKa kliver nu in som delägare i Örebro Hockeys dotterbolag All Event. LaWeKa driver idag Frimis Salonger, Pitcher´s, Villa Strömpis, Mojo, Prison Island, Sooshi och En trappa upp. Vi blickar nu framåt mot en utveckling av arrangemanget kring arenaupplevelsen i Behrn Arena och ambitionen är att skapa samt genomföra fler externa evenemang vid sidan om hockeymatcherna. Det nya samarbetet bygger på att Örebro Hockey och LaWeKa-gruppen gemensamt kommer äga och driva bolaget samt bedriva och utveckla event- och serveringsverksamhet i Eyraområdet och på Eyraområdets arenor.

Arbetet med att framgångsrikt kunna utveckla detta ligger i att målmedvetet och aktivt jobba med arenans oerhörda potential. Dels med befintliga ytor och ordinarie evenemang men också genom att tänka lite utanför boxen och titta på samordningsvinster som finns med att använda arenan vid de tillfällen och perioder under året då det inte är högsäsong. Den första rekryteringen som presenteras kommer närmast från LaWeKa-gruppen och har under de senaste åren jobbat där som ansvarig och partner i Frimis Salonger & Trädgård. Kimmo Kirvesmäki kommer påbörja arbetet som operativ chef redan innan hockeysäsong 2019/20 drar igång. Till hösten kommer han träda in i rollen som VD för bolaget. Den mångåriga erfarenhet Kimmo har inom evenemangsproduktion och evenemangsstrategi passar perfekt i den nya målbilden för bolaget All Event.

– Örebro Hockey kommer fortsatt vara majoritetsägare av bolaget All Event men med denna konstellation är vi övertygade om en positiv utveckling som kommer gynna såväl våra besökare som arenorna i stort, inleder Mikael Johansson, VD Örebro Hockey.

– Med min långa erfarenhet från evenemangsindustrin hoppas jag kunna bidra till att utveckla bolaget All Event. Både kring arrangemangen i våra arenor som externa event, säger Kimmo Kirvesmäki.

– Detta är ett spännande och nytt uppdrag som vi inom LaWeKa-gruppen tittar på med stor nyfikenhet. Örebro har som stad uttalat en vision om att bli en stark evenemangsstad. Vi på LaWeKa lovar i och med denna affär att vi ska dra vårt strå till stacken. Vi vill inte att det bara ska förbli en vision utan kommer arbeta metodiskt och engagerat för att öka antalet större evenemang som genomförs i Örebro och i Behrn Arena, fortsätter Daniel Welin, partner i LaWeKa-gruppen.

– Vår gemensamma ambition är att inom 2-4 år minst dubbla omsättningen i bolaget All Event och indirekt tillföra ännu mer resurser till Örebro Hockey som har som mål att tillhöra det absoluta toppskiktet i svensk elithockey. Jag vill även passa på att tacka Mikael Carlsson och Lena Carlsson för deras fina arbeta med att driva samt utveckla verksamheten inom All Event, avslutar Mikael Johansson.

För mer information kontakta Mikael Johansson på 070-5733400 eller Kimmo Kirvesmäki på 070-5634324.