• Huvudsponsorer

Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Idag 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Örebro Hockey och LaWeKa-gruppen i nytt spännande samarbete

20 juni 2019 09:18
Nyhet

Örebro Hockey är idag glada och stolta över att kunna presentera LaWeKa-gruppen som ny delägare i Örebro Hockeys dotterbolag All Event.


Örebro Elithockey startar nu ett nytt och spännande samarbete tillsammans med LaWeKa-gruppen. LaWeKa kliver nu in som delägare i Örebro Hockeys dotterbolag All Event. LaWeKa driver idag Frimis Salonger, Pitcher´s, Villa Strömpis, Mojo, Prison Island, Sooshi och En trappa upp. Vi blickar nu framåt mot en utveckling av arrangemanget kring arenaupplevelsen i Behrn Arena och ambitionen är att skapa samt genomföra fler externa evenemang vid sidan om hockeymatcherna. Det nya samarbetet bygger på att Örebro Hockey och LaWeKa-gruppen gemensamt kommer äga och driva bolaget samt bedriva och utveckla event- och serveringsverksamhet i Eyraområdet och på Eyraområdets arenor.

Arbetet med att framgångsrikt kunna utveckla detta ligger i att målmedvetet och aktivt jobba med arenans oerhörda potential. Dels med befintliga ytor och ordinarie evenemang men också genom att tänka lite utanför boxen och titta på samordningsvinster som finns med att använda arenan vid de tillfällen och perioder under året då det inte är högsäsong. Den första rekryteringen som presenteras kommer närmast från LaWeKa-gruppen och har under de senaste åren jobbat där som ansvarig och partner i Frimis Salonger & Trädgård. Kimmo Kirvesmäki kommer påbörja arbetet som operativ chef redan innan hockeysäsong 2019/20 drar igång. Till hösten kommer han träda in i rollen som VD för bolaget. Den mångåriga erfarenhet Kimmo har inom evenemangsproduktion och evenemangsstrategi passar perfekt i den nya målbilden för bolaget All Event.

– Örebro Hockey kommer fortsatt vara majoritetsägare av bolaget All Event men med denna konstellation är vi övertygade om en positiv utveckling som kommer gynna såväl våra besökare som arenorna i stort, inleder Mikael Johansson, VD Örebro Hockey.

– Med min långa erfarenhet från evenemangsindustrin hoppas jag kunna bidra till att utveckla bolaget All Event. Både kring arrangemangen i våra arenor som externa event, säger Kimmo Kirvesmäki.

– Detta är ett spännande och nytt uppdrag som vi inom LaWeKa-gruppen tittar på med stor nyfikenhet. Örebro har som stad uttalat en vision om att bli en stark evenemangsstad. Vi på LaWeKa lovar i och med denna affär att vi ska dra vårt strå till stacken. Vi vill inte att det bara ska förbli en vision utan kommer arbeta metodiskt och engagerat för att öka antalet större evenemang som genomförs i Örebro och i Behrn Arena, fortsätter Daniel Welin, partner i LaWeKa-gruppen.

– Vår gemensamma ambition är att inom 2-4 år minst dubbla omsättningen i bolaget All Event och indirekt tillföra ännu mer resurser till Örebro Hockey som har som mål att tillhöra det absoluta toppskiktet i svensk elithockey. Jag vill även passa på att tacka Mikael Carlsson och Lena Carlsson för deras fina arbeta med att driva samt utveckla verksamheten inom All Event, avslutar Mikael Johansson.

För mer information kontakta Mikael Johansson på 070-5733400 eller Kimmo Kirvesmäki på 070-5634324.