Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan

Örebro Hockeys Podcast: Joel Mustonen

21 mars 2016 16:09

Han har kämpat sig genom både hjärtproblem och twar. Och lärt sig tidigt att inte ta något för givet i livet. Podcasten lyckades med något motståndarna har svårt med – få stopp på Joel Mustonen.


Under våren gjorde han mål i fem matcher i rad och fick via sina 25 poäng i grundserien något av ett genombrott på seniornivå. Under sin första säsong i SHL med Örebro. Men vägen till framgång har inte varit rak och enkel för den 23-årige finländaren som drabbades av en allvarlig mycoplasma- och twarinfektion och sedan även fick bekymmer med hjärtat. Där och då hade karriären kunnat sluta. Men Joel Mustonen tog sig vidare.

I det här avsnittet sätter han även ord på känslorna efter den plötsligt avslutade säsongen, berättar om vad han och flickvännen Elin Johansson (som spelar i Kif Örebro) pratar om hemma och vem i laget han helst skulle vara för en dag. Dessutom: Vem bestämmer musiken i omklädningsrummet, hur ska Örebro Hockey ta nästa steg i SHL och hur det var att växa upp med en pappa som stortränare.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Ett nytt avsnitt släpps varje måndag. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Pst! Podcasten ligger i samma RSS-feed som våra Sommarprat-avsnitt.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida.