Seger mot Linköping i Lindesberg
Publicerad: 2019-08-16
Det blev seger i säsongens andra match då Linköping besegrades med 2-0 i Lindesberg.

Det blev en härlig fredagskväll i Lindesberg. Örebro Hockey stod för en bra insats och besegrade Linköping med 2-0. Första perioden var en jämn period och båda lagen hade ett antal målchanser var. Det var dock Örebro som skulle koppla greppet om matchen. Med mindre än en minut kvar av första perioden gav Rasmus Rissanen Örebro ledningen. 1-0 var också resultatet efter 20 spelade minuter.

I den andra perioden kom Örebro ut mycket bättre och laget hade massvis med målchanser. Jordan Boucher gjorde sin första match för säsongen och visade direkt vilket hot han är med sin fart. Det var också Jordan som utökade ledningen till 2-0 då han åkte sig fri och satte pucken bakom Linköpings målvakt. Trots massvis med lägen att utöka ledningen stod sig 2-0 till pausvilan.

I den tredje perioden kontrollerade Örebro matchen och det var närmare 3-0 än att Linköping fick in en reducering. Slutresultatet skrev till 2-0 och extra kul för Dominik Furch att få hålla nollen i sin debut.

Nu laddar vi om inför nästa match på tisdag då vi tar emot finska Ässät i Köping. Matchstart är kl 18:00 och biljetter till matchen hittar du här.