• Huvudsponsorer

Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Idag 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Seger mot Linköping i Lindesberg

16 augusti 2019 21:30
Efter match

Det blev seger i säsongens andra match då Linköping besegrades med 2-0 i Lindesberg.


Det blev en härlig fredagskväll i Lindesberg. Örebro Hockey stod för en bra insats och besegrade Linköping med 2-0. Första perioden var en jämn period och båda lagen hade ett antal målchanser var. Det var dock Örebro som skulle koppla greppet om matchen. Med mindre än en minut kvar av första perioden gav Rasmus Rissanen Örebro ledningen. 1-0 var också resultatet efter 20 spelade minuter.

I den andra perioden kom Örebro ut mycket bättre och laget hade massvis med målchanser. Jordan Boucher gjorde sin första match för säsongen och visade direkt vilket hot han är med sin fart. Det var också Jordan som utökade ledningen till 2-0 då han åkte sig fri och satte pucken bakom Linköpings målvakt. Trots massvis med lägen att utöka ledningen stod sig 2-0 till pausvilan.

I den tredje perioden kontrollerade Örebro matchen och det var närmare 3-0 än att Linköping fick in en reducering. Slutresultatet skrev till 2-0 och extra kul för Dominik Furch att få hålla nollen i sin debut.

Nu laddar vi om inför nästa match på tisdag då vi tar emot finska Ässät i Köping. Matchstart är kl 18:00 och biljetter till matchen hittar du här.