Örebro föll i Gävle
Publicerad: 2021-01-19
Efter match
Örebro Hockey föll under tisdagskvällen mot Brynäs.

Örebro reste under tisdagen till Gävle för veckans första match. Örebro inledde matchen på ett övertygande sätt men ju längre matchen gick tog hemmalaget över allt mer. Efter en mållös första period kunde hemmalaget i den andra akten ta över helt. Utdelning skulle också komma då John Nyberg satte 1-0. Örebro skapade ett fåtal farliga chanser, utan att lyckas få pucken förbi Samuel Ersson i Brynäsmålet. Jonas Arntzen vaktade Örebromålet och visade upp fint spel när han räddade gästerna från fler mål i baken.

I inledningen av den tredje perioden kunde inte ens Arntzen hålla emot. Linus Ölund hittade med en fin genomskärare fram till Jaedon Descheneau som sköt direkt och 2-0 var ett faktum. Efter målet lyfte Örebro upp spelet och låg på för att först och främst få in en kvittering. Men det här var inte Örebros kväll och Brynäs kunde ganska komfortabelt spela hem alla tre poäng då slutresultatet skrevs till 2-0.