• Huvudsponsorer

Över 1200 förlängda säsongskort

25 maj 2020 17:00
Nyhet

Här hittar du all information gällande säsongskort för säsongen 2020/21.


Suget efter hockey är stort och vi saknar verkligen att få spela inför vår fantastiska publik i Behrn Arena. Alla i och runt Örebro Hockey jobbar i skrivande stund för en hemmapremiär mot Djurgården den 19 september. Vi är otroligt glada över att kunna meddela att över 1200 personer har valt att förlänga sina säsongskort.

Alla med säsongskort under säsongen 2019/20 har sedan en tid tillbaka fått ett mail med information om hur man går tillväga för att förlänga sin plats i Behrn Arena. Förlängning av säsongskort gäller till och med den 31 maj och därefter kommer platserna att släppas upp för nyförsäljning.

Vad händer med mitt säsongskort om Convid 19-pandemin fortsätter och påverkar säsongen?
Vårt stora mål är såklart att spela med publik när säsongen drar igång. Vi ser fram emot en säsong med välfyllda läktare i Behrn Arena. Om det blir så att vi tvingas spela matcher utan publik kommer du att få dina pengar tillbaka, hela summan eller reducering beroende på hur mycket säsongen påverkas av Convid 19-pandemin. Kompensation kommer inte att ges om serien skjuts fram och vi spelar 26 hemmamatcher med publik men på nya datum.

Nyförsäljningen av säsongskort kommer att starta den 3 juni. Vid frågor eller funderingar gällande säsongskort vänligen ring 019-13 00 30 eller maila [email protected].