• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Fredag Fre 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar

Warg: "Kommer spela med stort hjärta"

25 januari 2019 11:04
Nyhet

Under fredagen blev det klart att Örebrosonen Stefan Warg återvänder till Örebro Hockey. Vi tog ett snack med Stefan, som kommer vara på plats i Örebro under fredagskvällen.


Det går fort i hockey. Under torsdagskvällen spelade Stefan Warg match med Malmö mot Djurgården. Under fredagen blev det klart att Örebrosonen återvänder till Örebro Hockey.

– Självklart jättekul att att komma hem, Örebro är hemma för mig. Min tanke har hela tiden varit att spela i Örebro igen, nu gick det här väldigt snabbt och det känns som sagt väldigt kul att komma hem och få representera Örebro Hockey igen, säger Stefan Warg.

Många kommer ihåg Stefan från sina två år i Allsvenskan med Örebro Hockey. Stefan var inne på sin femte säsong i Malmö och känner att han har tagit stora steg under den tiden.

– Jag har jobbat väldigt mycket med spelet med puck och att vårda pucken. Jag är tacksam över min tid i Malmö och hur jag som spelare har utvecklats. Sättet vi spelade i Malmö har gjort att jag känner mig tryggare i spelet med puck samt hur jag löser situationer i pressade lägen.

Stefan kommer till Örebro Hockey för att stärka upp det defensiva spelet och kommer fylla en viktig roll i laget.

– Det är ju det defensiva spelet som är min styrka och det jag vill bidra med. Jag brinner för klubben och kommer spela med stort hjärta, bidra med stabilitet och hjälpa till att stänga matcher.

Stefan hoppar under dagen in i bilen och anländer till Örebro under fredagskvällen.

– Jag sätter mig i bilen till Örebro under dagen och det ska bli kul att ansluta till övriga laget. Förhoppningen är att spela imorgon mot Skellefteå, men vi ska prata om det och ta ett beslut under dagen, avslutar Stefan Warg.

Längre intervju med Stefan Warg kommer under måndagen.

På tisdag gör Stefan debut inför hemmapubliken då vi tar emot Frölunda i Behrn Arena. Klicka här för att säkra din plats till matchen.