Välkommen tillbaka, Nick Ebert
Publicerad: 2020-06-24
Nyhet
Idag står det klart att Nick Ebert återvänder till Örebro Hockey. Backen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021/22.

Nick Ebert blev under sin tidigare sejour i Örebro Hockey en stor publikfavorit. Inför säsongen 2019/20 lämnade den hårdskjutande backen för spel på andra sidan Atlanten. Efter en säsong med Hartford Wolf Pack i AHL står det nu klart att Nick Ebert har skrivit på ett tvåårskontrakt med Örebro Hockey.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Nick tillbaka till Örebro Hockey. Nick kommer vara en toppback i SHL och vi vet att han är en omtyckt spelare bland våra supportrar. Nick känner klubben och staden bra sedan tidigare och det ska verkligen bli kul att se honom i Örebrotröjan igen, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

Värvningen av Nick Ebert kunde genomföras tack vare ett fantastiskt stöd från partners samt privatpersoner.

– Vi är otroligt tacksamma över alla som har varit med och gjort detta möjligt. Partners, supporterföreningen 14-3 samt privatpersoner har verkligen ställt upp och utan deras hjälp hade vi inte kunnat genomföra värvningen. Det värmer verkligen i hjärtat och visar vilket stöd vi har från alla som brinner för klubben, säger Niklas Johansson.

– För mig var det ett lätt beslut att komma tillbaka till Örebro. Det är mitt andra hem och jag älskar verkligen fansen, klubben och staden. Mitt mål är vinna SM-guld med Örebro. Klubben har något bra på gång och jag vill vara med och bidra till att vi vinner, säger Nick Ebert.

Kontraktet med Nick Ebert sträcker sig över säsongen 2021/22. Under rådande omständigheter är det oklart när Nick är på plats i Örebro. Går allt som planerat förväntas han ansluta till laget i mitten av augusti.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson