• Huvudsponsorer

Söndag Sön 17 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar

Calle Åsell klar för Timrå IK

5 november 2014 13:45

I dag blev det klart att Calle Åsell lämnar Örebro Hockey för spel i HockeyAllsvenskan med Timrå IK. Calle har varit i klubben i två och ett halvt år men nu är det dags att går vidare.


Hur känns det här Calle?

– Det är blandade känslor naturligtvis, självklart hade jag velat spela inför fulla läktare i Behrn Arena men läget är som det är nu och jag är nöjd med lösningen i Timrå IK. Samtidigt finns det inget som säger att jag inte kommer tillbaka till Örebro i framtiden, säger Calle Åsell.

Vad visste du om Timrå innan?

– Jag har en gammal kompis här i laget så jag visste att vi har ett ungt lag här. Det ska bli spännande att se hur långt vi kan gå den här säsongen, det gick snabbt att komma in i laget så jag tycker det är bra, fortsätter Åsell.

Din tid i Örebro då, vad säger du om den?

– Det är ju två och ett halvt år som jag varit här. Klubben har ju utvecklats till att bli en bra och stor förening. Jag har bara positivt att säga om alla kringa laget som tränare och spelare, funktionärer och kansli. Utvecklingen har ju verkligen varit enorm under min tid i klubben, avslutar Calle Åsell.

Örebro Hockeys General Manager Pontus Gustafsson säger såhär om Calle Åsells övergång:

– Vi som förening är glada över att vi lyckats lösa detta på ett bra sätt för alla parter. Vi kunde i dagsläget inte erbjuda Calle mer speltid och inte sett över säsongen heller. För Calle är det bättre att lämna oss i dagsläget och vi önskar honom all lycka i fortsättningen och vi är glada att det löste sig på ett bra sätt för Calle Åsell, det var viktigt för oss, avslutar Gustafsson.