Gratis mensskydd till alla anställda
Publicerad: 2021-08-30
Nyhet
Som första klubb i SHL inför nu Örebro Hockey gratis mensskydd till alla anställda.

Örebro Hockey är idag stolta och glada över att kunna presentera ett nytt samarbete med Period Pack. Örebroföretaget Period Pack är idag Sveriges ledande företag när det kommer till behållare för mensskydd. Nyligen mottog Period Packs grundare Amanda Mattsson och Lova Svensson priset som Årets Företagare i Örebro. Behållare anpassad för mensskydd kommer att monteras på Örebro Hockeys kontor samt i anslutning till damlagets omklädningsrum på Trängen.

– Vi är väldigt glada över att ingå i ett nytt samarbete med Period Pack som nu kommer erbjuda alla våra kvinnliga anställda samt spelare i damlaget gratis mensskydd. För oss är det ett självklart och viktig beslut för oss som arbetsgivare. Det känns så klart extra kul att vi kan göra detta tillsammans med ett Örebroföretag på frammarsch, säger Ludwig Andersson Press/Kommunikationsansvarig på Örebro Hockey.

– Väldigt roligt att Örebro Hockey blir först ut i SHL. Det känns extra kul att Örebro Hockey väljer att starta ett samarbete med oss då ishockeyn är en väldigt mansdominerad sport. Förhoppningsvis kan Örebro Hockeys initiativ leda till att fler idrottsföreningar i Sverige väljer att prioritera denna fråga, säger Lova Svensson vice VD på Period Pack.

Klicka här för att läsa mer om Period Pack.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson