Seger med 5-2 mot Färjestad
Publicerad: 2019-10-31
Efter match
Örebro Hockey besegrade Färjestad i ett kokande Behrn Arena.

Örebro Hockey tog under torsdagskvällen tredje raka segern. Färjestad besegrades med 5-2 i ett fullsatt och kokande Behrn Arena. Hemmalaget fick en drömstart på matchen då Marcus Weinstock kunde sätta 1-0 redan efter 31 sekunder. Efter det var det inget snack om saken och Örebro kunde inkassera 3 nya poäng på kontot.

Örebros övriga mål i matchen gjordes av Kristian Näkyvä, Rasmus Rissanen, Linus Öberg och Ludvig Rensfeldt. Linus Öberg har imponerat stort sedan han slagit sig in i A-laget och han fick välförtjänt göra sitt första mål i SHL. I övrigt imponerande återigen spelet i boxplay. Örebro visade styrka i spelformen och var hundra procentiga i spelet med en man mindre.

Behrn Arena var slutsåld för tredje match i rad och vilken underbar stämning publiken skapade. Ett stort tack till alla 5500 personer som var på plats och bar fram laget.

Nästa match spelas på lördag då vi tar oss an Skellefteå på bortaplan. Matchen är den sista innan det har blivit dags för ett längre landslagsuppehåll.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson