J18 segrade hemma mot Linköping i första 8-delsfinalen
Publicerad: 2018-03-15
Junior
Örebro Hockey J18 besegrade under torsdagskvällen Linköping J18 och tog hem den första 8-delsfinalen. Nu väntar retur i Linköping på lördag.

Under torsdagskvällen inledde Örebro Hockey J18 sin 8-delsfinal mot Linköping. Efter en mållös första period var det gästerna genom Simon Lundmark som tog ledningen.

Efter Linköpings ledningsmål tog Örebro kommandot i matchen och kvitterade genom Maksim Semjonov. Samme Maksim gav Örebro ledningen med 2-1 tidigt i den tredje perioden och Isak Jonsson uttökade till 3-1 innan gästerna reducerade till 3-2.

Lucas Johansson i Örebromålet spikade dock igen sen och Örebro tog hem den första ronden med 3-2.

Segern innebär att J18 nu har 1-0 i matcher. Nästa match spelas på lördag kl 15.30 i Linköping och då har Örebro chansen att säkra en plats i kvartsfinalen.

Örebro Hockey J18 - Linköping J18 3-2 (0-0, 1-1, 2-1)
0-1 Simon Lundmark, assiterad av Eriksson & Ivar Sjölund.
1-1, Maksim Semjonov, assisterad av Filip Forsmark & Victor Stark.
2-1, Maksim Semjonov, assisterad av Filip Forsmark & Victor Stark.
3-1, Isak Jonsson, assisterad av Carl Sjöberg & Linus Öberg.
3-2, Nikola Pasic, assisterad av Tom Eriksson & Christoffer Rapp.